Privacy & Cookie verklaring

Privacyverklaring 

Bij De Graaf zijn we ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en/of tickets aankoopt, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Cookies

Deze website gebruikt cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website met bepaalde pagina’s wordt meegestuurd en door uw browser wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies enerzijds om het gebruik van onze webshop voor tickets te faciliteren en het mogelijk te maken om in te loggen op onze website. Anderzijds maken we gebruik van Google Analytics-cookies om geanonimiseerde gebruiksstatistieken van deze website te raadplegen.

U kunt cookies uitzetten via uw browser, maar houd er rekening mee dat bepaalde functionaliteiten van de website niet langer zullen werken. 

Zonder cookies is het  niet mogelijk om tickets te bestellen op deze website. De website kan geen informatie over uw bestelling meenemen naar de volgende pagina als uw cookies uitgeschakeld zijn. 

Persoonsgegevens: Wanneer u zich aanmeldt om tickets aan te kopen vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten te kunnen verstrekken. Een ticket voor een voorstelling is persoonlijk en persoonsgegevens zijn nodig voor: 

  • het afleveren van de tickets
  • toegangscontrole
  • bepaling van tarieven
  • servicemailing voor en/of na uw bezoek
  • contactname van programmawijziging of annulatie

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van onze ticketing- en websiteprovider of hun toeleveranciers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. 

Communicatie: Voor de Nieuwsbrief verwerken we enkel je naam, voornaam en e-mailadres. Je bent te allen tijde vrij om jezelf uit te schrijven of je gegevens aan te passen via de link onderaan elke nieuwsbrief. Op de Facebook-pagina en Instagram-pagina van De Graaf beslis je zelf of je onze informatie volgt of niet. 

Over gegevens beheren/verwijderen en communicatievoorkeuren: Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen en uw inschrijving te beheren voor de nieuwsbrief. U vindt er ook de mogelijkheid u uit te schrijven op alle e-mail. In dat geval ontvangt u ook geen servicemails of andere e-mails meer.

Als u uw gegevens en orderhistoriek volledig wil wissen kan u hiervoor ook contact met ons opnemen. In dat geval verwijderen wij uw naam, e-mailadres en orderhisotriek uit onze systemen. 

De website van De Graaf informeert je over De Graaf, zijn projecten en diensten. Er worden van jou geen persoonsgegevens verwerkt. Wel gebruiken we de site Google Analytics om statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van de website.

Links op de website: Op onze website zijn er verwijzingen naar andere sites (links). Daarmee kom je op de websites van anderen, kunstenaars en organisaties terecht. Voor de inhoud en de gegevensbescherming van deze sites is De Graaf niet verantwoordelijk.

Fotografie: Je kan als deelnemer aan de activiteiten van De Graaf te kennen geven of je al dan niet wil gefotografeerd worden. Foto’s bij events die geen portretkarakter hebben, beschouwen wij als algemene beelden waarvoor we we geen expliciete toestemming vragen. Indien er toch foto’s zouden worden gemaakt en gepubliceerd tegen je wil in, kan je doorgeven dat je de foto’s wil laten verwijderen via info@degraaf.gent. Wij ondernemen dan zo vlug mogelijk actie. 

Beleid en voorwaarden: Telkens als je jouw persoonsgegevens verstrekt, zal De Graaf handelen in overeenstemming met dit geschreven beleid, conform de wettelijke verplichtingen inzake de verwerking van persoonsgegevens.
Heb je nog vragen met betrekking tot het gebruik van je persoonsgegevens door De Graaf? Neem dan contact met ons op: info@degraaf.gent

Privacycommissie: Voor meer inlichtingen over de privacywetgeving of om een klacht in te dienen kan je terecht bij de ‘Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer’, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel of via hun website www.privacycomission.be/nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Boek hier je tickets!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Boek hier je tickets!